Autor Téma: debian testing s novymi balikmi  (Přečteno 10572 krát)

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
debian testing s novymi balikmi
« kdy: 17. 05. 2009, 23:10:43 »
Zdravim tych co uz dlhsie testuju testing :D
chcel by som sa spytat kedy ocakavaju prichod KDE4 a noveho jadra, bude to niekedy v blizkych mesiacoch alebo to v tomto testingu vobec nebude?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline nazir

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 141
  • S.N.A.F.U.
    • Zobrazit profil
  • Jabber: nazir@jabber.cz
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #1 kdy: 18. 05. 2009, 00:48:10 »
KDE4 tam právě přistálo... :^(((
Tak já to jdu všechno zašpendlit na 3.5, co se dá dělat...

Offline Hynek (Pichi) Vychodil

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
    • Pichi's blogpost
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #2 kdy: 18. 05. 2009, 02:10:46 »
Hmm, bojim bojim, ale nekdy to budu muset zkusit.
Proč se trápit, když máme Debian

Offline Boogey

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 159
    • Zobrazit profil
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #3 kdy: 18. 05. 2009, 09:13:27 »
Tak jeste vcera nic a dnes uz tam je KDE4. Tak asi zmenim kompletne vetev ze Sida na Squeeze, at to mam aspon trosku stabilnejsi.
Debian Squeeze 32bit, Kernel 2.6.26-2, (Server)
AMD Duron 700MHz@1Ghz, 640MB ram, GeForce 4 MX 64MB
Apache2, PHP5, Samba, ProFTPd, MySQL, KDE 4.2.2(na testovani)

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #4 kdy: 18. 05. 2009, 14:37:28 »
Tak jeste vcera nic a dnes uz tam je KDE4. Tak asi zmenim kompletne vetev ze Sida na Squeeze, at to mam aspon trosku stabilnejsi.

Hej chlapci tak to ste ma trosku potesili :)
uz len to jadro nech tam je novsie a bude parada :)
a ako vam fici? spokojnost?
myslite ze dnes uz bude na stiahnutie testing s kde4? alebo az na buduci tyzden v nom bude?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Hynek (Pichi) Vychodil

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
    • Pichi's blogpost
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #5 kdy: 18. 05. 2009, 15:01:14 »
...
uz len to jadro nech tam je novsie a bude parada :)
...

linux-image-2.6.29-2-686 nestačí?
Proč se trápit, když máme Debian

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #6 kdy: 18. 05. 2009, 15:33:03 »
...
uz len to jadro nech tam je novsie a bude parada :)
...

linux-image-2.6.29-2-686 nestačí?

No staci, ale to je zatial v sidovi.
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #7 kdy: 18. 05. 2009, 20:09:46 »
Prave som skusal isntalovat testing bez mirroru ale nenainstaovalo mi KDE4, preco este neni na CD?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Ota Trkola

  • Administrátor
  • Aktivní­ uživatel
  • *****
  • Příspěvků: 1.261
    • Zobrazit profil
  • Jabber: otas.pe@jabbim.cz
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #8 kdy: 18. 05. 2009, 20:15:28 »
Tak se trochu vsomruju sem, ať nezakládám nový téma. V jaké verzi je nyní v testingu Gnome? Pořád 2.22.3 nebo už novější? Jinak zkoušel jsem předminulý týden instalovat testing na 2 PC a pokaždé instalace skončila při nastavení sítě. V testingu se prostě nenastaví ale ve stable ano. Nevíte někdo proč? Přijde mi to jako bug.
Debian Gnome 64bit

Návod na Netinst instalaci

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #9 kdy: 18. 05. 2009, 20:19:13 »
Tak se trochu vsomruju sem, ať nezakládám nový téma. V jaké verzi je nyní v testingu Gnome? Pořád 2.22.3 nebo už novější? Jinak zkoušel jsem předminulý týden instalovat testing na 2 PC a pokaždé instalace skončila při nastavení sítě. V testingu se prostě nenastaví ale ve stable ano. Nevíte někdo proč? Přijde mi to jako bug.

Uz som si myslel ze zas mam nieco z netom :D
skusal som to instalovat cez virtualbox ale siet mi nesla, tak to mozes nahlasit ako bug kedze si to nasiel ako prvy  ;D
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Ota Trkola

  • Administrátor
  • Aktivní­ uživatel
  • *****
  • Příspěvků: 1.261
    • Zobrazit profil
  • Jabber: otas.pe@jabbim.cz
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #10 kdy: 18. 05. 2009, 20:35:17 »
Pochybuju o tom, že jsem se s tím setkal jako první. Jen mě zajímá proč mi to nejde nainstalovat a jak docílit toho, aby to šlo.
Debian Gnome 64bit

Návod na Netinst instalaci

Offline nazir

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 141
  • S.N.A.F.U.
    • Zobrazit profil
  • Jabber: nazir@jabber.cz
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #11 kdy: 18. 05. 2009, 20:52:43 »
V jaké verzi je nyní v testingu Gnome? Pořád 2.22.3 nebo už novější?

V tuto chvíli:
Kód: ("$ apt-cache policy gnome") [Vybrat]
gnome:
  Installed: (none)
  Candidate: 1:2.22.2~5
  Version table:
     1:2.24.3~2 0
        200 http://ftp.cz.debian.org sid/main Packages
     1:2.22.2~5 0
        990 http://ftp.cz.debian.org squeeze/main Packages

Offline tlamic

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #12 kdy: 18. 05. 2009, 21:28:18 »
Zkoušel jsem instalovat testing asi před 14 dny a síť mě to taky nenašlo. Honza

Offline Ota Trkola

  • Administrátor
  • Aktivní­ uživatel
  • *****
  • Příspěvků: 1.261
    • Zobrazit profil
  • Jabber: otas.pe@jabbim.cz
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #13 kdy: 18. 05. 2009, 21:37:39 »
To je ale asi docela problém, ne? Já myslel, že takový problém mám jenom já... ???
Debian Gnome 64bit

Návod na Netinst instalaci

Offline nazir

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 141
  • S.N.A.F.U.
    • Zobrazit profil
  • Jabber: nazir@jabber.cz
Re: debian testing s novymi balikmi
« Odpověď #14 kdy: 18. 05. 2009, 21:38:57 »
Jakou síť?  Ethernet, bezdrát?
Zkuste spustit instalaci (osobně nejraději používám netinstall, instaluju jen holý základní systém -- bez X, všechny tasky vypnuty) v módu expert a tu síť tam nastavte ručně...