Autor Téma: Problem s moznostami okna..  (Přečteno 4132 krát)

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Problem s moznostami okna..
« kdy: 10. 02. 2009, 19:00:01 »
Takze potreboval by som pomoct s oknami. Mam taky problem ze mi na oknach zmyzla ponuka minimalizovat,maximilizovat a zatvorit..
Teraz musim manualne kazde okno zatvorit---Kliknut na Zlozku ci program na liste--zatvorit
Viete mi s tym pomoct?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline klusik

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 105
  • Hraju si s www.klusik.cz
    • Zobrazit profil
    • Klusikův web
  • Jabber: klusik@jabber.cz
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #1 kdy: 10. 02. 2009, 19:34:27 »
Já bych tohle řešil jako aptitude reinstall kde4 ;)

POkud se někde ztratily ;)

Ale pokud jsi dělal něco s nastavením a nevíš co, jen smázni ze svého home ~/.gnome a pak CTRL+ALT+BACKSPACE ;) Pokud ani tohle nezabere, tak mě nic "jen tak" nenapadá.

Copaks dělal, když se to stalo? Jak "to zmizlo"? :-)

Ahoj.

R.
P3 - 755 MHz, 800 MB RAM, Debian Lenny

Aktivně bojuji proti ICQ, protože ... protože je prostě hrozný!

A mám doma www.klusik.cz

Offline Martin 'Želva' Malý

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 57
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #2 kdy: 10. 02. 2009, 19:39:42 »
Nezkoušel jsi náhodou Compiz a Emerald?
... osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-( ...

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #3 kdy: 10. 02. 2009, 19:48:30 »
akurat som dnes instaloval e17 (graficke rozhranie)
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #4 kdy: 10. 02. 2009, 19:49:54 »
Uz mi ani nejde moja oblubena skratka jak pozeram :( (alt+f2)
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Martin 'Želva' Malý

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 57
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #5 kdy: 10. 02. 2009, 19:53:46 »
GNOME osobně neznám. Hledal jsi dost v nastaveních okna?

Jak psal klusik, zazálohoval bych a smazal složky ~/.gnome ~/.gnome2 ~/.gconf a jim podobné.
... osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-( ...

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #6 kdy: 10. 02. 2009, 20:16:39 »
Uz som si spomenul co som este robil..teraz som sa spustil do zachranneho gnome takze vsetko nabehlo v pohode..
Inak dnes som upravoval X11/xorg.conf

a dopisoval som tam tieto riadky

        Option "RenderAccel" "True"
        Option "AddARGBGLXVisuals"  "True"
        Option "DamageEvents" "True"
        Option "UseEvents" "False"
        Option "TripleBuffer" "True"
        Option "BackingStore" "True"

mohli niektore z nich sposobit to co sa mi stalo? :)
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Martin 'Želva' Malý

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 57
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Problem s moznostami okna..
« Odpověď #7 kdy: 10. 02. 2009, 20:20:05 »
Můžeš to zkusit: zakomentuj ty řádky, že na začátek řádku napíšeš # (pravý alt + x). Pokud to nepomůže, promaž ty složky, jak jsme psali.
... osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-( ...