Autor Téma: Vaše plocha  (Přečteno 17992 krát)

Offline yajohny

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 11
    • Zobrazit profil
Re: Vaše plocha
« Odpověď #15 kdy: 13. 07. 2010, 10:04:13 »
Asus eee 1000h
Debian Sid


Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Vaše plocha
« Odpověď #16 kdy: 19. 09. 2010, 17:01:29 »
Asus eee 1000h
Debian Sid



Poprosil by som majitela aby hodil link na obrazok ktory ma na pozadi :)
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

debianista

  • Host
Re:Vaše plocha
« Odpověď #17 kdy: 30. 11. 2010, 06:20:10 »

Offline l_o_g

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 34
  • Too weird to live and too rare to die!
    • Zobrazit profil
Re:Vaše plocha
« Odpověď #18 kdy: 02. 12. 2010, 12:03:11 »
Tady je screen mojí plochy. Grafika mi nejde a ani jsem neměl nápad, jak ji změnit. Takže to dopadlo takhle:
http://img35.imageshack.us/img35/8013/plochanow.png


Spokojený uživatel Debianu Squeeze.

Offline Mika

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
Re:Vaše plocha
« Odpověď #19 kdy: 27. 12. 2010, 23:28:07 »
Tak přidám i moji plochu.
http://imagelink.cz/?v=plocha.png

Offline Jan Skořepa

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • Osobní stránky
Re:Vaše plocha
« Odpověď #20 kdy: 27. 12. 2010, 23:51:58 »
ASUS P5KPL/EPU - Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 2048 MB DDR2 - GIGABYTE GeForce 8400 GS - Debian Stable

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Vaše plocha
« Odpověď #21 kdy: 28. 12. 2010, 01:22:14 »
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

debianista

  • Host
Re:Vaše plocha
« Odpověď #22 kdy: 28. 12. 2010, 11:04:19 »

Offline vojtam

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
Re:Vaše plocha
« Odpověď #23 kdy: 28. 12. 2010, 12:48:58 »
Tak já se taky připojím s mou plochou :)
je to fluxbox s conky a s upraveným Matrix skinem
http://img822.imageshack.us/f/desktopiq.png/ .

Offline Ota Trkola

  • Administrátor
  • Aktivní­ uživatel
  • *****
  • Příspěvků: 1.261
    • Zobrazit profil
  • Jabber: otas.pe@jabbim.cz
Re:Vaše plocha
« Odpověď #24 kdy: 28. 12. 2010, 15:53:53 »
Za rok se toho u mě moc nezměnilo. Pořád jen základní Gnome, ale vyhovuje to.

Debian Gnome 64bit

Návod na Netinst instalaci

Offline 1arash

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
  • Jabber: arash@jabber.cz
Re:Vaše plocha
« Odpověď #25 kdy: 28. 12. 2010, 16:02:29 »
Moja plocha http://img262.imageshack.us/img262/4428/pic20101228155919.jpg  teraz na debiane..Asik fuj ale nemam nic proti vzhladu win7 co vy na to?

Offline Ota Trkola

  • Administrátor
  • Aktivní­ uživatel
  • *****
  • Příspěvků: 1.261
    • Zobrazit profil
  • Jabber: otas.pe@jabbim.cz
Re:Vaše plocha
« Odpověď #26 kdy: 28. 12. 2010, 16:11:40 »
Pro člověka, který přechází z W7 na Linux je to OK.
Debian Gnome 64bit

Návod na Netinst instalaci

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Vaše plocha
« Odpověď #27 kdy: 29. 12. 2010, 00:13:28 »
Pro člověka, který přechází z W7 na Linux je to OK.

Kazdy ma iny vkus  ???
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

uNix

  • Host
Re:Vaše plocha
« Odpověď #28 kdy: 10. 03. 2011, 17:27:45 »
Tak moja plocha, je to proste v základe klasická default plocha...

« Poslední změna: 20. 03. 2011, 15:57:09 od uNix »

Offline Stiwy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Vaše plocha
« Odpověď #29 kdy: 28. 03. 2011, 14:35:20 »
Asus eee 1000h
Debian Sid


Mohol by prosim autor hodit config file?
Velmi sa mi to paci...
Pokusam sa spravit nieco podobne pekne sam, ale conky je pre mna velka neznama :-(
Bol by som velmi vdacny za akykolvek clue :-)
« Poslední změna: 30. 03. 2011, 08:13:37 od Stiwy »