Autor Téma: Klávesa win [vyřešeno]  (Přečteno 7245 krát)

Offline kubik

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
Klávesa win [vyřešeno]
« kdy: 12. 01. 2009, 20:16:15 »
Existuje nějaký jednoduchý postup, jak v KDE (3.5) rozběhat klávesu win ve významu "kliknutí na Start"? Místo ní používám Alt+F1, ale to není moc pohodlné.

Díky za odpovědi.
« Poslední změna: 13. 01. 2009, 19:29:35 od Tomáš Jančík »

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Klávesa win
« Odpověď #1 kdy: 13. 01. 2009, 18:32:16 »
Jako to alt + F1 slúži na vysunutie menu?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline kubik

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
Re: Klávesa win
« Odpověď #2 kdy: 13. 01. 2009, 18:40:51 »
Přesně tak.

Možná vám to běžně jede, ale mně ne.

Offline nazir

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 141
  • S.N.A.F.U.
    • Zobrazit profil
  • Jabber: nazir@jabber.cz
Re: Klávesa win
« Odpověď #3 kdy: 13. 01. 2009, 18:56:30 »
Zkuste to podle tohoto návodu...
Osobně si vystačím s <Alt>+<F1> a levou win klávesu používám spíše jako přeřaďovač (spolu s F klávesami) pro přepínání mezi desktopy...

Offline kubik

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
Re: Klávesa win
« Odpověď #4 kdy: 13. 01. 2009, 19:23:24 »
Tak to je přesně ono. Díky moc.

Už jsem to kdysi podle nějakého návodu zkoušel, ale byl asi psaný moc obecně, takže jsem na konec neuspěl. Tento návod je jen na tu jednu klávesu.

Offline Petr Slunský

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 220
  • Linux user #485524
    • Zobrazit profil
  • Jabber: slunsky@njs.netlab.cz
Re: Klávesa win [vyřešeno]
« Odpověď #5 kdy: 14. 01. 2009, 21:24:05 »
Je to hezký návod.... sakra, teď abych si zvykal na novou klávesovou zkratku... :D
Debian