Ahoj,
pokud jsi na Linuxu, zkus FF (popř. Icecat/weasel ap.) a nainstaluj si do něj add-on (už nevím, jak se jmenuje), ale vyhledej si jej podle slov: IE nebo tak.
Dělá to, že prohlíženou stránku přes ten add=on okoukne-vygeneruje jako by jsi byl pod IExplorerem...
A kombinuj to třeba s dalším add-onem a to User Agent Switcher, kde můžeš také nastavit, že jedeš na MS IE...

Dále je pak ještě možné, jít přes změnu nastavení ve:
about:configkde bys nastavil, ať to vrací, že jedeš dokonce na Win$ OS

Ale už si z hlavy nepamatuji, kde to tam přesně je...
Pokud se jedná o stránku státní "firmy", porušují zákon. Pokud soukromá, tak se na ně vy...
Ještě mě napadla jedna finta:
pokud víš přesně, co konkrétně hledáš, dej si 'to' do googlu s tím, že tam přidáš navíc url, kde má jako hledat tedy např. "site:www.neco.cz"
Vtip je v tom, že danou informaci ti google najde s odkazem, kde je. Ty ale nepůjdeš přímo na ten odkaz (k tomu bys přece nepotřeboval google, že?

), ale vybereš a klikneš na ten odkazík kousek vedle "Cached" u toho výsledku, který ti našel google.
A stránka se zobrazí, jak je cachována u googla. A tím bys také mohl obejít veškerá rádoby "omezení", nastavená těma b*bcema

Napiš pak, jestli to pomohlo

P.S. Až teď jsem dočetla celou story (zdálo se mi to moc dlouhé

tak jsem to jen přelítla) - podle mě, nemají právo tě nutit k používáni pouze a jen specific. OS atd. Buď ti musí nabídnout alternativní přístup k jejich nestandardním přístupu - k informacím, nebo přinejhorším ti vrátí $$... :-|