Anketa

Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?

Stable
17 (18.1%)
Testing
42 (44.7%)
Unstable
29 (30.9%)
Nepouzivam debian
6 (6.4%)

Celkem hlasů: 78

Autor Téma: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?  (Přečteno 34347 krát)

Offline klusik

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 105
  • Hraju si s www.klusik.cz
    • Zobrazit profil
    • Klusikův web
  • Jabber: klusik@jabber.cz
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #30 kdy: 22. 01. 2009, 20:22:16 »
Ahoj, já spíš SIDa, mám tam i větev na experimental, na některé balíky (např. Octave 3.1 je v experimental), ale spíš jedu ze Sida ;)

R.
P3 - 755 MHz, 800 MB RAM, Debian Lenny

Aktivně bojuji proti ICQ, protože ... protože je prostě hrozný!

A mám doma www.klusik.cz

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #31 kdy: 01. 02. 2009, 17:29:05 »
Na notebooku som mal Debian Lenny ale polovica vecí mi tam nešlapala kvôli novému hardwaru tak som si tam dal Ubuntu Studio. Zatial spokojny a na Desktop mam Debian Lenny tam to beží svižne  8)
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Visterius

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 73
  • Born to Confuse and Fail
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #32 kdy: 04. 02. 2009, 18:04:07 »
Tak odteď mám pěkně seschlou desktopovou větvičku od Billa, tj. XP Home SP3 (nedovedete si představit, co jsou ty tři zkratky za kombinaci.. Mě málem kleplo, když jsem zjistil, s čím mi to vlastně prodali - naivně jsem myslel, že Pro).

Memento Mori

Debian Sid, E17..

„Internet je to modré e na ploše, po jehož spuštění se zobrazí Seznam internetu.“

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #33 kdy: 07. 02. 2009, 21:29:50 »
Inak kedy sa bude dat pouzivat novy testing?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline klusik

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 105
  • Hraju si s www.klusik.cz
    • Zobrazit profil
    • Klusikův web
  • Jabber: klusik@jabber.cz
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #34 kdy: 07. 02. 2009, 21:43:30 »
Inak kedy sa bude dat pouzivat novy testing?

Před pár dny jsem četl, že za pár dní, takže snad každým dnem ... :-D :-D :-D
P3 - 755 MHz, 800 MB RAM, Debian Lenny

Aktivně bojuji proti ICQ, protože ... protože je prostě hrozný!

A mám doma www.klusik.cz

Offline Visterius

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 73
  • Born to Confuse and Fail
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #35 kdy: 08. 02. 2009, 16:09:00 »
Lenny 5.0? Co takhle weekly-buildy?

Memento Mori

Debian Sid, E17..

„Internet je to modré e na ploše, po jehož spuštění se zobrazí Seznam internetu.“

Offline Martin 'Želva' Malý

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 57
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #36 kdy: 08. 02. 2009, 19:13:13 »
Lenny zatím jede pěkně, snad to tak zůstane...
... osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-( ...

Offline silent

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #37 kdy: 21. 02. 2009, 17:34:00 »
Debian Testing

Offline Boogey

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 159
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #38 kdy: 28. 02. 2009, 15:09:41 »
Tak ja jsem presel opet na testing verzi, cili jedu na Debian Squeeze
Debian Squeeze 32bit, Kernel 2.6.26-2, (Server)
AMD Duron 700MHz@1Ghz, 640MB ram, GeForce 4 MX 64MB
Apache2, PHP5, Samba, ProFTPd, MySQL, KDE 4.2.2(na testovani)

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #39 kdy: 01. 03. 2009, 13:42:02 »
Tak ja jsem presel opet na testing verzi, cili jedu na Debian Squeeze

co je tam na postreh novsie?
ake jadro pouziva?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Boogey

  • Uživatel
  • ***
  • Příspěvků: 159
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #40 kdy: 01. 03. 2009, 13:44:26 »
Aktualizace asi 200baliku, ale pro obycejneho uzivatele zadna zmena - aspon kdyz funguju na KDE. Jaky to ma jadro ted z hlavy nevim, protoze jedu na vlastni vanilce - 2.6.28.5 kvuli tomu, abych mohl pouzivat ext4.
« Poslední změna: 01. 03. 2009, 13:45:35 od Boogey »
Debian Squeeze 32bit, Kernel 2.6.26-2, (Server)
AMD Duron 700MHz@1Ghz, 640MB ram, GeForce 4 MX 64MB
Apache2, PHP5, Samba, ProFTPd, MySQL, KDE 4.2.2(na testovani)

Offline Erich Stark

  • Aktivní­ uživatel
  • ****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #41 kdy: 01. 03. 2009, 14:44:07 »
Nevies kedy sa bude dat stiahnut testing na webe debian.org?
" The box said that I needed to have Windows XP or better ... so I installed Debian ."

Offline Erbureth

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #42 kdy: 01. 03. 2009, 15:48:14 »
Stáhneš Lennyho a upgraduješ, zas tolik nového tam ještě není.

(Ale už tam je CMake 2.6.2, který je třeba ke kompilaci KDE 4.2, a brzy tam probublá třeba nový OpenOffice.org 3)
Debian Squeeze AMD64, 2.6.27, KDE 4.2.2 @ HP Compaq 6830s
Debian Squeeze, 2.6.26, KDE 4.2.2 @ AthlonXP 2000+, 512 MB, Radeon 9000 128 MB

Whatever happened, happened, and could not had happened any other way.

Offline yerry

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 65
    • Zobrazit profil
    • Iný Linux
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #43 kdy: 01. 03. 2009, 16:49:30 »
Pouzivam Sida, teda unstable a par repozitarov ktore nie su oficialne, hlavne kvoli kodekom, multimediam atp..
O Linuxe korektne aj nekorektne, ale hlavne bez obalu... --> http://inylinux.blogspot.com/

Offline martinas0570

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Jakou vetev debianu pouzivate na desktopu?
« Odpověď #44 kdy: 01. 03. 2009, 20:46:48 »
Debian Lenny, vše stable
Debian Lenny + KDE 3.5.10, Toshiba Satellite Pro, Centrino Duo T2500, 2 GB RAM, ATI Mobility Radeon X1600