Autor Téma: Icedove - špatné zobrazení názvu složek [vyřešeno]  (Přečteno 2302 krát)

Offline l_o_g

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 34
  • Too weird to live and too rare to die!
    • Zobrazit profil
Zdravím,

mám menší problém s programem Icedove. Dne 5.4. jsem instaloval tyto aktualizace:

Start-Date: 2012-05-04  08:52:03
Upgrade: icedove:i386 (3.0.11-1+squeeze8, 3.0.11-1+squeeze9), libmagickcore3:i386 (6.6.0.4-3+squeeze2, 6.6.0.4-3+squeeze3), libmagick++3:i386 (6.6.0.4-3+squeeze2, 6.6.0.4-3+squeeze3), libmagickwand3:i386 (6.6.0.4-3+squeeze2, 6.6.0.4-3+squeeze3), libmagickcore3-extra:i386 (6.6.0.4-3+squeeze2, 6.6.0.4-3+squeeze3), imagemagick:i386 (6.6.0.4-3+squeeze2, 6.6.0.4-3+squeeze3)
End-Date: 2012-05-04  08:52:40

Poté jsem v průběhu dne zjistil, že se mi špatně zobrazují názvy složek (na gmailu) v Icedove. Tím myslím toto:

Všechny zprávy → V&AWE-echny zpr&AOE-vy
S hvězdičkou → S hv&ARs-zdi&AQ0-kou
Důležité zprávy → D&AW8-le&AX4-it&AOk-
Moje – práce → Moje – pr&AOE-ce

Do dnes jsem nepřišel na to, jak to opravit a nebo kde nastavit správnou znakovou sadu. Budu rád za každou pomoc, neboť mě divný názvy složek už štvou.
« Poslední změna: 09. 05. 2012, 18:25:14 od Ota Trkola »
Spokojený uživatel Debianu Squeeze.

Offline ClueKidder

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
Re:Icedove - špatné zobrazení názvu složek
« Odpověď #1 kdy: 07. 05. 2012, 21:35:52 »
Pridavam se taky s prosbou o reseni. Instaloval jsem updaty trochu se zpozdenim, a mam naprosto stejny problem  :(

Offline l_o_g

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 34
  • Too weird to live and too rare to die!
    • Zobrazit profil
Re:Icedove - špatné zobrazení názvu složek
« Odpověď #2 kdy: 08. 05. 2012, 08:27:20 »
ClueKidder: můžeš to přejmenovat ručně v Icedove. Ale tohle řešení beru jako morální prohru. Raději bych našel nějakou opravu (instalace/odinstalace/update) balíku, aby se mi nestalo, že při příštím upgradu to bude znova rozházený.  ;D

PS: Zase jsem si s tím zkusil hrát a zjistil jsem, že to přejmenovat nejde :/ I když si vytvoříš novou složku v Icedove, třeba "háčky a čárky", tak se to rozhází. Ale v nejnovějším Xubuntu to funguje bez problémů.
« Poslední změna: 08. 05. 2012, 08:37:03 od l_o_g »
Spokojený uživatel Debianu Squeeze.

Offline Ota Trkola

  • Administrátor
  • Aktivní­ uživatel
  • *****
  • Příspěvků: 1.294
    • Zobrazit profil
  • Jabber: otas.pe@jabbim.cz
Re:Icedove - špatné zobrazení názvu složek
« Odpověď #3 kdy: 08. 05. 2012, 11:14:29 »
Zkuste ESR verzi Icedove 10.0 z backports. Přidejte do sources.listu tyhle řádky:

Kód: [Vybrat]
deb http://backports.debian.org/debian-backports squeeze-backports main
deb http://mozilla.debian.net/ squeeze-backports icedove-esr

Pak v terminálu:

Kód: [Vybrat]
$ sudo aptitude update
$ wget -O- -q http://mozilla.debian.net/archive.asc | gpg --import
$ gpg --export -a 06C4AE2A | sudo apt-key add -
$ apt-get install -t squeeze-backports icedove
« Poslední změna: 08. 05. 2012, 19:56:57 od Ota Trkola »
Debian Sid Gnome 64bit
Debian Buster Xfce 64bit


Návod na Netinst instalaci

Offline l_o_g

  • Začátečník
  • **
  • Příspěvků: 34
  • Too weird to live and too rare to die!
    • Zobrazit profil
Re:Icedove - špatné zobrazení názvu složek
« Odpověď #4 kdy: 09. 05. 2012, 08:15:23 »
Ota: díky za odpověď, ale nakonec jsem to takhle nevyřešil. Trochu jsem se bál, že by mi to nabouralo Squeeze balíky, co ve stable nemají být.

Dnes jsem instaloval novou aktualizaci:

Start-Date: 2012-05-09  08:10:29
Upgrade: icedove:i386 (3.0.11-1+squeeze9, 3.0.11-1+squeeze10)
End-Date: 2012-05-09  08:10:59

a vše zase funguje, jak má. Kdo si počká, tak se dočká  ;D Můžete to označit za vyřešené!
Spokojený uživatel Debianu Squeeze.

Offline ClueKidder

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
Re:Icedove - špatné zobrazení názvu složek
« Odpověď #5 kdy: 09. 05. 2012, 17:43:43 »
Ano, opravdu vyreseno, po vyse uvedenem updatu vsechno funguje zase spravne.