Po delší době jsem se pustil do úprav tématu, bublinu jsem zrušil, většinu jejího obsahu vložil do panelu nahoře, kam přibylo i vyhledávání. Ještě mám v plánu upravit vzhled tlačítek, aby všechny vypadaly stejně, hlavička fóra je o 30px nižší. Stejně tak jsem opravil a upravil překlady do češtiny.
Kvůli změně pořadí položek menu jsem musel nakonec trochu upravit i jeden z klíčových souborů fóra (jinak to nešlo, ani pomocí CSS), takže i u ostatních vzhledů budou změněny, doufám, že to tak bude lepší.
Co jsem zatím udělal:* Zrušil jsem bublinu i navigaci v záhlaví
* Vytvořen horní a dolní panel, oba jsou "přibity" k oknu prohlížeče, při scrollování jsou vždy k dispozici
* Do horního panelu jsem vměstnal většinu obsahu bubliny, akorát hodiny šly pryč, "Vítejte blablabla" taky, ale "Profil" v menu jsem přejmenoval tak, že se zobrazuje uživatelovo jméno
* V panelu je vstupní pole pro rychlý vyhledávání, protože to od nepřihlášených (a neregistrovaných) chtělo přihlášení, je k dispozici jen přihlášeným
* Upravil jsem pořadí položek menu tak, aby to mělo hlavu a patu
* Záhlaví i jeho pozadí je o 30px nižší (teď má 130px), díky optimalizacím zabere 110KiB namísto 160KiB (o třetinu je lehčí)
* Zvýraznil jsem indikaci příchozí zprávy v menu (počet zpráv v závorce bliká)
* Byl unifikován vzhled tlačítek
* Opravena velikost písma u [t
t]
* Zvýrazněny odkazy v příspěvcích
Co ještě potřebuju:* Používá tady někdo z vás OpenID?
* Co dát místo bubliny, jestli místo ní vůbec něco dávat?
* Co kdyby někdo z vás vytvořil novou, elegantnější sadu smajlíků, možná i ikon fóra, aby to všechno mělo jednotnej look & feel (info a materiál dodám)?