Autor Téma: World of Tanks na Debianu  (Přečteno 7008 krát)

Offline ILoveDebian

• Začátečník
  • **
    • Zobrazit profil
World of Tanks na Debianu
« kdy: 14. 04. 2015, 13:45:43 »
Nejlepší cesta jak dostat WOT na Debian ? PlayOnLinux?

Offline Petra Dvořáková

• Začátečník
  • **
    • Zobrazit profil
    • Bipolární afektivní porucha
Re:World of Tanks na Debianu
« Odpověď #1 kdy: 14. 04. 2015, 17:57:49 »
Nehraju moc náročné hry. Většinou stačí Wine.  Když ne,  zapnu si sedmičky. PlayOnLinux jsem zatím nezkoušel.

https://www.playonlinux.com/en/download.html
« Poslední změna: 14. 04. 2015, 18:00:26 od Petr Dvořák »
Ve jménu české mentality a předsudků, mýtů ruce pryč od mé maličkosti. Jsem psychiatrická pacientka. Tedy podle většině patřím zavřít abych někomu neublížila. Vášnivá knihomolka která přečte téměř vše. Věřím že zde jsou uživatelé rozumnější se širokým rozhledem a nadhledem. Mé trápení nese jméno Bipolární Afektivní Porucha, Hraniční Porucha Osobnosti, Posttraumatická stresová porucha.

Offline ILoveDebian

• Začátečník
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 14. 04. 2015, 21:51:46 »
Myslím, že PlayOnLinux bude nejlepší volba Zde na Debianu 7.2 http://youtu.be/FBYLn-MGHLQ
Ps: já už Windows nechci používat vůbec, ale rozumím vám, občas je to nevyhnutelné  ;)
« Poslední změna: 14. 04. 2015, 21:54:18 od ILoveDebian »

Offline Petra Dvořáková

• Začátečník
  • **
    • Zobrazit profil
    • Bipolární afektivní porucha
« Odpověď #3 kdy: 15. 04. 2015, 22:19:32 »
Ano přesně, dcera ho potřebuje kvuli M. Office které vyžadují ve škole. Bohužel open office nejde otevřít a opačně.... . Ve škole mají multi licence.
Ve jménu české mentality a předsudků, mýtů ruce pryč od mé maličkosti. Jsem psychiatrická pacientka. Tedy podle většině patřím zavřít abych někomu neublížila. Vášnivá knihomolka která přečte téměř vše. Věřím že zde jsou uživatelé rozumnější se širokým rozhledem a nadhledem. Mé trápení nese jméno Bipolární Afektivní Porucha, Hraniční Porucha Osobnosti, Posttraumatická stresová porucha.