Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.


Témata - alfred

Stran: [1]
1
Ma prosim xfce4 setric obrazovky? jenom kvuli jednomu krasnemu gifu(kdo chce videt WARNINNG COMTAMYNC pICTURE http://ohmsnotbombs.net/wp-content/uploads/2011/12/Ohmsnotbombslogomix.gif)
anebo lepe da se to dat na pozadi?
dekuji za seriozni odpovedi  :-)


K minulemu tematu ohledne obrazu disku.. nemam cas. ale disk uz mam (sice mi spadl na zem, ale dostal jsem jeste jeden dvacetiGIGBA tak bych na tom byl stejne jenom bezpecneji).

Tot vse.

VIVA BSD ... ne ja se fakt tesim az na to bsd \ecko budu mit

2
Lze prekopirovat cely system i s daty na jiny harddisk?

3
Správa a instalace softwaru / start xfce
« kdy: 05. 02. 2013, 21:06:47 »
Zdravim, pri kazdem spusteni xfce4 se otevre okno (a ted nevim ) plocha  myslim, nebo panel,coz ale je asi nesmysl. Takze snad ploichal :). Jak to odstranit mi poradite ?

4
/dev/null / synaptic - v prehledu baliku nic neni
« kdy: 09. 01. 2013, 02:50:13 »
dobre rano, synaptic mi blbne tak , ze ted mmntalne uktualizuji, nejake baliky, takze funguje. ALE v nabidce baliku, jakychkoliv neni nic, prazdne pole.
 zkousles  jsem vyladit barvy, ale asi ani tim to neni. Timto prosim o radu.. Potrebne informace rad poskytnu, i kdyz myslim ze me tu uz znate. Mam porad Squeeze.
dik alf

5
Za drzost se omlouvam.. 8)
Ale prosim jak zalozit uplne novy ucet, nejlepe v grafickem prostredi.Potrebuju ucet co nejvic podobny windowsum.
Dekuji za rady grafickych utility, co mozna nejjednoduzsich.
Dik a prosim, prosim

6
Hardware / Nove tema NEFUnguje zvuk
« kdy: 01. 12. 2012, 08:06:28 »
prosim cim muze byt problem ze nejde ani z jedne zvukovky  jedna via a druha cmi(xyyxx).
melo by to byt nekde v ovladacich heardwaru tak mi alespon poradit jak se knim dostat nebo jestli se nekde neco proste na prepnout, nemam zadny jiny ovladace krome dost podstatneho jack modulu logout from system.nevim jak ten zvuk prepnout ,pocitam.
Tak nejaky napad prosim v hardwaru jsem nikdy nic nedelal.
krom XP

nejaky napad jak ten systen dat dohromady>nejlepe genialni?? .)

7
Dobry vecer,
jak jsem naznacil mam pouze jeden OS a Grub zavadec mi nabizi dve (respektive ctyri i s Recovered modes) moznosti bootovani. Nevim jak zjistim, ktery je ten muj stary nastaveny , protoze po nacteni vypadaji OS uplne stejne.
Nicmene bych se toho noveho rad zbavil. Znate nejaky postup, kterym byste mi pomohli, analyzovat nove vytvoreny a posleze ho zmazat?

Jinak predtim jsem instaloval konqueror a nvidia ovladace, zaroven jsem aktualizoval prikazem
Kód: [Vybrat]
apt-get update

8
Správa a instalace softwaru / Panel XFCE
« kdy: 22. 11. 2012, 14:12:50 »
Prosim, nereaguje mi panel s tim, ze ani neni videt. Ve spravci uloh je videt, po prikazu KILL a spusteni z terminalu prikazem xfce4- panel, neni videt, ale v ulohach zase je. V relacich take neni, ale ja nevim jak ho dopsat.
Poradite mi ? A muze to byt necim jinym, nez tim, ze v tech relacich neni?
V jinych uctech funguje.

9
Hardware / zprovozneni tikarny hp 1022
« kdy: 18. 11. 2012, 00:48:02 »
Zdravim, pri instalaci jadra jsem tiskarnu nemel a ten ji zadny program jako spravce s\tisku ji nevidi. Mozna, bohuzel, jsem instaloval soubor gutenrpint s nadeji ze je to ovladac.. no asi neni..
Prosim nekoho navod co nastahovat, ajak to dat do kupy.. Diky

10
Všeobecná podpora / proces X zabira 130% CPU
« kdy: 16. 11. 2012, 13:09:44 »
v taskmanageru jsem nasel po jednoduche kontrole, proc mi debain pracuje kriticky opomalu.
V task manageru mi ukazal nejaky oproces aplikace nebo nevim co ze si privlastnuje 100 az 130% CPU vykonu..

Vim, ze je to trochu blahove ale poradite mi prosim co s tim ?

Predem MOCx dekujji David.

11
Volná diskuze / debain info v cestine ?
« kdy: 13. 11. 2012, 02:37:02 »
Prosim doporucite mi web V CESTINE s informacema o jadru linux/GNU a Debianu? Pripadne jina spriznena distribuce>Dekuji

12
/dev/null / spite ?
« kdy: 09. 11. 2012, 01:43:37 »
;ODDD

13
Všeobecná podpora / viry v debianu a spam
« kdy: 09. 11. 2012, 00:40:27 »
Rposim jiz mesic si uzivam debian xfce a uz nechci widdle. tan ale prisli chyby s kteryma si nevim rady.

Pri nacitani sistemu no to mi pise asi padesat  buffer 0/1 fiulure
nekdy MySQL vraci chyby

jak a co stim chyby v buferu jestli to je harddisk toleruji ja 15.lety disk (jestli je to ta chyba)

ALe SQL se proste musim opravit.

Je prosim nejaky program na diagnostiku techto baliku ( a at to umi log pls ), no ja \k jinak to opravit.
nabeh sisstenu kdyyydne prepisu sem.

dekuji za radu. Je to preci docela spatne tohle na LinuX



s prominunim jeste otazka asi jednoducha tak prsmvas
hydroben nejde vyprout a to ve spraci uloh je smnad sestrkat, je to chaby vyvojaru ?
ja to tiz nic sestkrat nemaskam,,, vEtSinou
a nejde to nicim crashnout

tohle je moc dulezita otazka jak predchazet takovejmhle zekum na xfce

dekuji a doufam za se vyjadrite :)



NAVIC ni to pri nacitani pise nejakej SPAMASSASIN, u ktereho nevim jsestli je v poho

DEkuji mocinky


1) To se nevešlo do jednoho příspěvku? Odpovím si sám, vešlo, proto jsem 3 příspěvky zrovna sloučil do jednoho. Ne, že by na fóru nebylo místo, je to ale nepřehledný. K editaci již odeslanýho příspěvku klikni na "Upravit" vpravo nahoře.
2) Nechci radit, ale mohl bys používat v prohlížeči kontrolu pravopisu (klidně poradíme), před odesláním by sis to mohl po sobě přečíst, jistě nikam nespěcháš. Nechci buzerovat, ale hodně špatně se to dekóduje, navíc se může stát, že čtenář dekóduje pár slov špatně, díky čemuž jeho interní logika vyhodnotí obsah příspěvku jako nicneříkající hloupost. V lepším případě odpoví na dotaz jinak, tak, jak to pochopil, v tom horším, leč statisticky častějším, neodpoví vůbec.
Tak se pro příště snaž, chlape, způsob psaní je Tvou vizitkou.

14
Správa a instalace softwaru / nelze spustit Synaptic na xfce4
« kdy: 16. 10. 2012, 16:00:09 »
Dobry den nainstaloval jsem symantec (tedy snad spravne) po kliknuti na desktopovou ikonu to nedela absolutne nic, z terminalu to same exec radek je takovyhle Exec=synaptic-pkexec
instaloval jsem z synaptic_0.70~pre1+b1_i386.deb a pote znovu z synaptic_0.75.13_i386.deb pomoci nejakeho ctyr mistmeho prikazu, bohuzel uz nevim

prosim co to je za chybu?

Stran: [1]