Instalace doběhla, naistaloval se grub, ale bez debianu. Jádro to znova nemělo. Žádný výběr odkud, nebo jaké jádro se má instalovat.
Ja mam s instalackami testingu pomerne zle skusenosti. Viac nefungovali nez fungovali, s vynimkou kratkeho obdobia pred vydanim noveho stable ked uz to bolo funkcne (vydanim sa ten testing zmeni na stable a teda instalator bol uz prakticky bez chyb).
Najlepsi sposob ako nainstalovat testing je podla mna ten, ze nainstalujem stable, potom upravim /etc/apt/sources.list na testing, dam upgrade a nakoniec dist-upgrade. Vtedy sa vsetky testing baliky tahaju zo siete (kde sa balik jadra pre jessie evidentne nachadza).
Takze ak ti ide hlavne o to, mat ten testing nainstalovany (a na reportovanie chyb nemas naladu), tak skus tuto cestu.
Dalsie odporucanie: Ak mas uz funkcny nejaky iny system na disku, mozes skusit najprv zbehnut instalaciu vo virtuale (napriklad vo VirtualBox-e), ci to vobec funguje, skusit ten graficky rezim a podobne - mozes sa s tym vysantit do sytosti bez obav, ze si nieco posahas v beziacom systeme a nakoniec len zmazes virtualny stroj.
Vrátil bych se k Debianu, ale musel by fungovat (jednoduše nainstalovat) cinnamon 2.2 a firefox (iceweasel je nějak s aktualizací pozadu)
Iceweasel nie je "s aktualizaciami pozadu", ale je zalozeny na Firefox ESR (pre mna osobne je to preferovana moznost, takze som celkom rad). ESR ma len bezpecnostne updaty (nie nove funkcie) a updaty pre Iceweasel vychadzaju totozne s updatami pre Firefox ESR.
Pre tych, co chcu Iceweasel zalozeny na inych verziach Firefoxu (Release, Beta, Aurora) je tu
http://mozilla.debian.net/ kde sa da zistit, ako nastavit sources.list pre zelany efekt.