libc6* ve verzi 2.13-27 to ještě fungovalo, od 2.13-30 už ne.
Neměl jsem čas, to moc řešit, až teď mi dochází, že to asi rozbilo glx odkazy na knihovny...
Ahoj, dik moc za tohle info, ktere vedlo k pozitivnimu vysledku! Ted sem se s tim sral 2 dny, kdyz jsem po dlouhe dobe upgradoval svuj debian - coz nakonec skoncilo zalohou nastaveni a cistou instalaci Wheezy. Protoze jsem si tam kompiloval vlastni kernel, hledal jsem napred problem tam, ale ani s oficialnim 3.2.0 to neslo. Taky sem mel po instalaci NV driveru jen cernou obrazovku a neslo nic delat - jedine zmacknou ATX POWER a ono to nastartovalo vypinaci proces a aspon se to korektne ukoncilo. Zkousel jsem oficialni verzi
NVIDIA-Linux-x86-295.59.run, starsi verzi
NVIDIA-Linux-x86-173.14.35-pkg1.run i posledni beta
NVIDIA-Linux-x86-302.17.run a porad nic. Zkousel sem i instalaci z .deb baliku kere sou v repozitari Wheezi a porad nic. Az kdyz jsem nasel tohle vlakno, tak se zadarilo. Udelal sem po tech pokusech zas raci cistou instalaci (podle skriptu) a nasledne jsem stahl odnekud starsi balicky
libc6_2.13-27_i386.deb
libc6-dev_2.13-27_i386.deb
libc6-i686_2.13-27_i386.deb
libc-bin_2.13-27_i386.deb
libc-dev-bin_2.13-27_i386.deb
kery sem tam narval pres
dpkg --force-all -i *.debPak sem nainstaloval
NVIDIA-Linux-x86-302.17.run a hele, ono to vali!

Schvalne jsem zkusil este novejsi libc6 2.13-34 ale zas se to rozbilo, takze zatim to opraveny neni. Musel sem pak znovu dat dpkg --force-all -i *.deb na vsechny zmineny baliky a spravilo se to. Neni to zrovna idealni reseni, ale tak porad lepsi jak nouveau

Proti rozbiti sem to pojistil tim, ze sem DPKG pridal vyjimku pro tyhle baliky aby je nikdy neaktualizoval, takze vesele muzu dat apt-get upgrade all a drzi to. Snad s tim neco casem udelaj...