Tak jestli lepší; toť otázka.
Může nastat několik případů:
a) Jsi běžný člověk:
Nainstaluješ Lennyho, potřebuješ věci z Experimentalu, holt si během instalace z experimentalu přihodíš na chvilku unstable (SID) balíky. Po instalaci zase dáš pryč. Není problém
b) Jsi běžný člověk, kterému nevadí se v tom občas pohrabat a odměnou jest mu novější OS.
b1)
Nainstauješ Lennyho, upgradneš na unstable
b2)
Nainstaluješ rovnou unstable (z netu nejlíp)
c) Jsi blázen, jehož cílem života je sedět u černý obrazovky s textem a řešit závislosti
Nainstaluješ Lennyho nebo sida, upgradneš přímo na experimental :-D Jednou se mi to zadařilo (omylem jsem napsal aptitude -t experimental dist-upgrade, byl jsem hodně ospalý) a ráno mě přivítal systém z experimental balíku. Akorát gnome nefungovalo, nefungovalo nic a tak

Takže musel proběhnout downgrade

Osobně doporučuji spíš, pokud chceš být na lennym, zvostat na lennym a občas si ze sida něco natáhnout. Ale jestli ti neva, že se ti to občas bude chovat podezřele, ale občas = 1x za půl roku :-D, tak vřele doporučuji přechod na SIDa

Pokud máš pomalejší připojení, doporučuji začít už v noci, přes noc se ti stáhne tak 1 GB balíků a hned se začnou instalovat, ráno už akorát odklepneš pár dotazů a za pár minut (dobře, tak 20) to máš i s rebootem

R.