Date: Thu, 25 Mar 2010 20:32:45 +0100Hello,just a short notice for everyone out there who wants to upload or waitsfor a package migration to testing:ries.debian.org, the host behind ftp-master.debian.org, has hardwaretrouble, a failed memory module keeps resetting the machine at randomintervals.A replacement is in progress, but as it happened multiple times alreadyand this very much likes to destroy files we are just going to write, afact none of us likes, we decided to turn off all FTPMaster andRelease-team related cronjobs to avoid more breakage.Additionally DSA changed the DNS for our upload queueftp.upload.debian.org to point to a different machine. This means youcan safely upload, those packages will not be lost, only theirprocessing will be delayed until ries is stable again.Will send a notice when service is back to normal.
Nj je to tam. Tak to jsem teda zvědavý, kdy k zamražení dojde. Vypadalo to slibně, že stihnou slíbený březen...Jinak ale vcelku o nic nejde, hlavně nám, kteří nepoužívají stable.
Tak už se aktualizace pro Sida zase rozběhly, přišlo mi jich něco přes 100 .
Citace: Roman Horník 04. 04. 2010, 14:21:34Tak už se aktualizace pro Sida zase rozběhly, přišlo mi jich něco přes 100 .A to ještě funguje?
Jo to máš pravdu že nepoužívá. Na to je asi nejlepší Archlinux. Jinak mě Sid taky běží i po aktualizaci.
Kdysi jsem chtěl taky Arch zkusit, nikdy k tomu ale nedošlo. Možná proto, že jsem s Debianem skopojenej..