ak mas grafiku lepsiu ako ja tak by som urcite upgradol, to KDE4 je uz fajn a ide bez problemov
Citace: Erino72 20. 05. 2009, 16:33:30ak mas grafiku lepsiu ako ja tak by som urcite upgradol, to KDE4 je uz fajn a ide bez problemovTak to je hodně odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že se jedná o KDE 4.2.2, která stabilitou zrovna neoplývá. Osobně jsem přešel a rozhodně toho lituji, je to zážitek jen pro silné nátury. Naprosto nepředvídatelné pády včetně restartu Plasmy. Ztrácejí se panely včetně hlavního panelu (při přepnutí na dualhead pomocí xradr, nakonec jsem si musel udělat nový, odebrat widgety z neexistujícího starého [hlavně systray a pak se modlit aby se příslušné aplikace do něj přestěhoali]), špatně se překreslují, PowerDevil nefunguje, takže jsem radši zůstal u powerdaemona atd., atd. Naštěstí většinou stejně potřebuji jen konzoli, takže to do 4.3 snad nějak přetrpím.
Dnes som skusal stiahnut a nainstalovat novy weekly build debian testing a stale chyba pretrvava s nastavenim siet, a po nainstalovani nereaguje ifconfig.