Srandu ako PulseAudio nepouživam, nevidím v tom pre mna žiaden plus, iba kopec problemov. Ja použivam Alsa a som spokojný
No a proč PULSE - třeba proto, že si mohu hlasitost řídit v každé aplikaci nezávisle na těch ostatních
Tak ja pouzivam OSS protoze mi na nem jde nejhlasiteji zvuk, kdysi jsem mel PulseAudio (Kamos mi ho tam nastavoval), ale i na 100% volume neslo skoro nic slyset
Citace: jimi 08. 01. 2009, 15:54:48Tak ja pouzivam OSS protoze mi na nem jde nejhlasiteji zvuk, kdysi jsem mel PulseAudio (Kamos mi ho tam nastavoval), ale i na 100% volume neslo skoro nic slysetTak to je divný, tohle se mi na libovolný kombinaci ALSY/OSS/PULSE nestává (nestávalo) :-/ A pokud máš na OSS i na ALSE zvedlý PCM a MASTER na FULL, je to různá hlasitost? i na programu, kterej OSS nebo ALSA využívá (např .v Amaroku se to dá přepnout)
, ale to PulseAudio mi jede proste potisejs nez ostatni, mozna je to mnou, ale vzdy jsem mel vsechno na Full a i tak to bylo tichy. S OSS ty pisnicky slysim normalne
Používám ALSU a nevím, proč bych ji měnil - vše funguje. Pulse jsem ještě nezkoušel.Myslíte si, že i když používám Xfce, budu muset časem přejít na Pulse, o kterém vím téměř nic?